Jak najít a sbalit chlapa - tipy profíků :D

Neustále dostávám rady, jak si najít chlapa. O některý se podělím, protože mi přišly hodně úsměvné :) No, chci si sice najít chlapa, ale jaksi teď nemám zájem o nikoho jinýho, než stále o ty samé. Trošku se bojím, co bude dál, pokud se mi uzavřou dveře u všech. Možná pak zkusím některou z těch rad, který jsem dostala :D
Dnes jsem jela ke K1 domů, pro jeho tričko. Byli jsme domluveni, že mi ho dá (díky pomoci jedné kamarádky). I přesto, že jsem mu psala, že ho v žádným případě nechci vyprané, a včera projistotu znova - že budu chtít to tričko, co bude mít zrovna na sobě, přišel mi před barák dát tričko, které měl v ruce, mokré, čerstvě vyprané. No řekněte, šlo to víc "kladivem do hlavy," než ty moje dvě zprávy? Samozřejmě jsem si ho nevzala, a nakonec si svlíkl to, co měl na sobě. Jen je škoda, že mi ho předával ráno, takže vlastně bylo čisté. Achjo. Zajímalo by mě, co se mu honilo hlavou. Řekla jsem mu přímo, že čistý tričko by mi k ničemu nebylo.
Jela jsem pak na oslavu, která byla jen 15 minut daleko. Celou dobu jsem měla nutkání jet zpátky, a vzít si všechno co chci. Cítila jsem se prostě neuspokojená.
Chci ho. Ať si má přítelkyni nebo nemá, je mi to jedno. Na chvíli nebo na dlouho, je mi to jedno. Chci ho prostě teď, co nejdřív. Ne vše najednou, ale aby se to hnulo. V realitě prostě vše trvá dýl, a je to hrozně zeslušněný.

No, tak teď ty tipy co dostávám:
Ohledně toho, jak získat kluka kterýho chci
- vlízt pod stůl a vykouřit mu ho :D
- pozvat ho na rande do kina nebo do čajovny. (Ani bych nechtěla aby šel. Co tam? V kině bych trpěla blízkostí někoho, na koho se nemůžu ani dívat a ani se ho zatím dotýkat. V čajovně bych nevěděla co říkat. A vůbec, pozvat kluka na rande, to už vyjde nastejno se ho rovnou zeptat, jestli se mnou chce něco mít, nebo zkusit něco víc.)
- políbit ho  rovnou. (S touto myšlenkou si zahrávám.)
- zeptat se, jestli ho můžu políbit. (Vyzkoušeno, nefungovalo. Kdyby to bylo jednoznačné, ptala bych se. Jenže kluk se může leknout, odmítne, a pak si to rozmyslí a už je pozdě. Já bych teda na jeho místě první řekla ne. Pak bych možná litovala...)
- dělat že ho nechci, aby mě mohl ulovit :D (a jak bude vědět, že mě má lovit?)
- dát tomu čas. (Den, týden, rok? Ne. Včera bylo pozdě.)
- navázat oční kontakt a přejet mu prstem po hrudi. (Představa hezká, ale realita není film :) )
- poslat mu svoji nahou (nebo alespoň sexy) fotku (Ne, díky, nechci aby za pár dní kolovala mezi všema známýma)


Ohledně toho, jak najít toho pravýho
- hledat jinde než mezi sportovci, kteří jsou dobří tak akorát na sex a ne na vztah.  :D (Říkal nesportovec.)
- scházet se  s lidma ze seznamky, s každým, několikrát po sobě. (Jasně, dávat plané naděje hromadě doufajících chlapů? Chudáci.)
- spokojit se s tim, kdo chce mě, a nehledat koho chci ja :D (Kdo to asi říkal?)
- sejít se s každým vyloženě neškaredým, s každým docela hezkým se políbit a podle polibku si vybrat. (No, alespoň bych uspokojila touhu po líbání, ale co kdyby se mi to tím spíš jen zprotivilo? Nehledě na to, že bych tím opět dávala chlapům plané naděje.)

Komentáře

  1. Stejně ten Pravej není jen jeden. Musíš si prostě mezi nima vybrat toho, co tě bude vytáčet nejmíň.
    A i mezi nesportovci to není žádnej zázrak, věř mi. Třeba pseudoumělci, to jsou zamindrákovaný alkoholici. (Amatérský divadelníci, kytaristi a básničkáři obzvlášť.) To taky není materiál na vztah - a některý teda ani na sex, co si budeme nalhávat.

    OdpovědětVymazat
  2. Do kina se zve za účelem kuřby také 😂

    OdpovědětVymazat
  3. Ja bych byl pro tu fotku, pripadne rovnou na muj email

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Chtíč přichází nečekaně

Staří známí

Mohlo se to zvrhnout