Upřímnost na facku

Jsem až moc upřímná a otevřená. A teď sama sobě nadávám. Je naprostá pitomost nechat se strhnout nadšením, a vyprávět klukovi, kterýmu se líbím, o klukách co mě někdy pobláznili.
 Hned poprvé co mi judista napsal se dozvěděl, že jsem byla zamilovaná do jeho sportovního kolegy. V neděli jsme si psali dýl, dozvěděl se nejen o mojem nejdelším vztahu, ale poslala jsem mu i povídku o bratrech, vyvrátila (snad) mu podezření, že s nima něco bylo, pak jsme rozvíjeli nějaký ty erotický fantazie - BDSM, situace s šaháním na zadek a podobně :D  což bylo fajn, protože to nezahrnovalo jiný chlapy. A dnes jsem mu popisovala, jak jsem se s jiným klukem prala o jeho tričko (vyvrátila podezření, že jsem s ním pak něco měla), a že to tričko mám schovaný. (že mám i tričko jednoho z bratrů jsem naštěstí nezmínila) Dala bych si fakcu. Proč to dělam? S chlapem by se mělo bavit jinak, než s nejlepší kamarádkou přece.
Až na ty mý "boty" se mi s ním píše hezky. Zatím je mi sympatický. Ale jestli ho neodradila vzdálenost, tak to asi zvládly ty moje blbý řeči o chlapech. Nebo ne? Zkusim si na to už dávat pozor. Jestli se mě mezitím nezačal bát. Ráda bych ho zas viděla, abych tu jeho přítomnost mohla i vnímat.

P.s. v pátek nebo v sobotu asi uvidím "býka". Po víc než měsíci. Jaký to asi bude?

Komentáře

  1. Ty jsi expert 😂 ale tak uvidíš. Třeba tě to něčemu přiučiš... ale je především dobře, že si máte co říci. Na druhou stranu já se pak vždycky rychle sešla, aby bylo stále si co říkat a ne nudit se :)

    OdpovědětVymazat
  2. však já bych chtěla, ale on je hodně zaneprázdněný. Jeden termín jsem už navrhla (nevyšel), teď je na řadě on.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Chtíč přichází nečekaně

Staří známí

Vynulování?