Zamilování je magnet

Ono to vážně nějak magneticky funguje. Sotva si přiznám, že jsem zamilovaná, najednou je o mě zájem. Alespoň teda myslím, že pokud mi kluk píše skoro furt, i jen "jak se máš" a dnes "dobré ráno", tak to nebude jen tak. Dobré ráno mi dnes napsal i další kluk, kterýho vůbec neznám. Prý mě občas potkává, když jdu trénovat, jen se mě styděl oslovit. No, dal si práci najít si mě na FB a napsat. To oceňuji. Nicméně, i když furt chci aby mi napsal ten jeden kluk, do kterýho jsem zamilovaná, uznávám, že to důležitý se děje až v realitě. Mimo internet. Dokud se mi s někým dobře píše, ale v realitě se na mě studem sotva podívá, nemůžu říct, jaký je. A neni důvod, proč by mě měl začít přitahovat.
Tento víkend bude docela divoký. Chystám se a závody ve sportu, který jsem nikdy nedělala. Chci to jen zkusit. Bude tam ale spousta hezkých kluků, těch co znám, těch co chci poznat (znám přes internet) i těch, co zatím neznám. No a večer pak jdu na zábavu, zas sama. Pozorovat, zatancovat si, a uvidíme...

Komentáře

  1. Ono na tom něco bude, taky jsem to tak měla. Jak jsem se zamilovala, najednou o mě stálo víc kluků naráz :D držím palce, ať ti to vyjde s tím, s kým si přeješ :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně