Pozdravy a sebejistota

V neděli jsem znovu viděla bráchy z Olomouce. Když přišli, měla jsem hroznou radost, a nejradši bych je oba silně a dlouze objala. Bohužel jsem v tomto stydlivá, a nechávám formu pozdravu na druhé straně. Nějak se to tím pokazilo, a ani jsme si nepodali ruce. Štve mě to. Kdybych měla nějakou svoji tradiční formu pozdravu pro všechny, nebylo by to blbý. Ale přece nemůžu mít svůj pozdrav pro každýho jinej?  Někoho bych objala, jinýmu dala pusu na tvář, někomu podala ruku, dalšímu jen řekla ahoj. Nechci objímat všechny co potkám. Ale přece nemůžu přijít do skupiny lidí, a s každým se tam pozdravit jinak, ne?
Objímám jen nejlepší kamarádky, rodinu a lidi, kteří vím, že jsou dotykoví. Z těch to jde cítit, že jim obejmutí nevadí, naopak ho chápou a berou jako gesto blízkosti, radosti ze shledání. U kluků, co se mi líbí, si ale netroufám. I když z býka mám pocit, že by i mohl být dotykový.
Ten druhej - drzej vodnář, je hrdej. Ten by musel začít první. Vše by mělo být po jeho. Na jednu stranu se mi to líbí, hlavně mé submisivní části, která ráda provokuje, na druhou stranu je to omezující. Občas mi to přijde úsměvný. Líbí se mi pozorovat ho, jeho reakce, pohledy, mluvení tělem. Je trošku jako malý dítě, vzdorovitý, ale ochotný dřít a dosáhnout toho, co si umyslí. Miluju vidět v chlapech ten potenciál. Neobdivuju tolik úspěšný lidi, jako spíš ty, co se úspěšnými teprve stanou. A já to vím, že stanou. Dřív než oni.
Býk je silnej uvnitř, neni tak horkokrevnej, ale jde do cíle pomalu, jistě. A i mě si takhle pomalu, jistě, získává. Jsem zvědavá, jestli si některýho z nich jednou napíšu do deníčku, na zadní stránku, kde mám jména těch, do kterých jsem se zamilovala, nebo skoro zamilovala. Kteří pro mě znamenaj něco víc. Jestli jo, kterej z nich to bude?
Váhám, jestli začít psát další erotickou povídku. Po posledních zkušenostech bych měla začít psát hned, než ty pocity zmizej, ale... furt si říkám, že nemůžu napsat něco, v co doufám, že se stane. Ještě chvíli chci doufat... dám tomu 10 dní, a pak začnu psát. Čímž se jich asi obou nadobro vzdám.

Komentáře

  1. Ha! jde mi komentovat :) Vodnáři jsou dooost dobří no ... A teda nevím, zda by se dalo použít tak trochu jako synonymum k úspěšnému člověku - mocný člověk. Takoví totiž přitahují mne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mocný člověk nemusí být úspěšný (moc může získat přidělením, zděděnými penězi atd.), úspěšný (úspěch může být i něco, co žádnou moc nepřidá, a každý svůj úspěch vnímá jinak) nemusí být mocný. To už šťourám ale :) V mojem podání jsem myslela třeba to, že se spíš zamiluju do budoucího mistra světa, než do toho aktuálního.
      Kdysi jsem četla citát: "Každý muž, který má sny, potřebuje ženu, která v ně(j) věří." Chci být tou ženou, která bude svojeho chlapa podporovat při dosahování cílů. Smělých, třeba i na první pohled nereálných. Chci bořit hranice.

      Vymazat
    2. Tak to já zase ne, dlouho jsem stála po boku někoho, kdo se stával úspěšným a bylo z toho houby... Jsem sice masochistická a submisivní, ale stát po boku někoho začínajícího - už ne. Už jen po boku syna :D Já opravdu potřebuji mocného muže, mocnějšího než já, protože sama, když potřebuji, pohnu skálou. udělám mu doma zázemí a pohodu a rodinný krb si budu bránit.... Možná je to tím, že jsi mladší než já. Moc ti to přeji, protože přeci jen spolu pak vybudujete něco hezkého (když tedy budeš podporovat třeba toho mistra světa). ..

      Vymazat
    3. No, možná jsem i starší... napíšu na FB :)

      Vymazat
  2. Já taky nejsem moc dotyková, o to víc mě vždycky pak překvapí, když mě třeba někdo cizí (nebo ne až tak známý :D) obejme. Tvoje dilema je každopádně v každém případě nesmírně závažné a já ti radím, napiš si tam oba! A pokud tě inspirují k erotickým povídkám, tím líp. Čím víc, tím líp, povídek, samozřejmě :D Ale kluků taky není od věci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D No, nejdřív jsem si říkala, jak je to hrozný, že mě nikdo nepřitahuje, a pak mě přitahuje tolik kluků najednou, až se cítím skoro provinile. Furt doufám, že si nebudu muset vybírat. Že si někdo z nich prostě vybere mě.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně