Jak jsem poznala jeho matku

Tak jsem se poznala s mámou mýho kluka. Asi to pro mě i bylo lepší v tento čas, kdy jsem to nebrala až tak vážně a nesnažila se nějak udělat dojem. Prostě jsem byla sama sebou a brala to stejně, jako by mi představoval nějakýho kamaráda. Ostatně, na odchodu mi jeho máma nabídla tykání.
Prý si myslí, že se k sobě hodíme, a jsem jí sympatická. Jen proti věku má trošku námitky, což uplně chápu. Má v tom pravdu. Muj, když na to dojde, furt poukazuje na to, že vypadáme stejně staří, ale o vzhledu to není. Otázkou je, jestli je sám psychicky tak dospělej, jak si o sobě myslí. Nebo jestli by jen chtěl. Uvidíme.
Když už jsme byli ve třech u nich doma asi dvě hodiny, zeptala jsem se mýho, jestli nepůjdeme ven třeba. Zajímavý, že jeho to prej nenapadlo. Myslel si, že ten den strávíme celej s jeho mámou. To zase nechápu já. Mají to v dost věcech jinak. Já když si vzala kluka někdy dom, tak jsem ho rodičům nebo prarodičům jen tak zběžně představila, oni je pozdravili, nebo maximálně jsme si dohromady dali kafe/čaj a šli jsme ke mě do pokoje. Takhle mi to přijde normální. On to bral nějak oficiálněji.

Naštěstí jsme tedy šli ven. Došli jsme k jednomu zajímavýmu posedu, co byl spíš taková zavřená bouda na stromě. Vylezli jsme tam, začali se líbat, a končili tím, že mi postříkal břicho. Nebudu to rozepisovat. Pocity jsem z toho opět měla smíšený. Takový jako by mi bylo skoro jedno, s kym jsem tam byla.

Domů jsem přijela asi o půl desáté, a on už mi psal, že usíná. Už když se se mnou loučil, tak zíval, tak jsem si řekla jen "hm :/ " a cítila, že vztah upadá. Pak jsme se ale nějak rozepsali. Povídal mi o svojich bývalých. S oběma, který miloval a už mi o nich trochu říkal, si nedávno psal. Obě byly tak trošku děvky zřejmě. Snad mu můžu věřit, že teď opravdu s žádnou z nich nic intimního nemá a neohrozil by mě zdravotně. (jedna prej před ním měla asi 24 chlapů, a to je stejně stará jako on.) Psal mi o nich dost otevřeně. Chtěla jsem vědět, co se mu na nich líbilo a tak. Sám od sebe mi posílá občas screeny nějakých jeho konverzací. Tím mi sice říká, že nic neskrývá, ale zároveň díky tomu vím (i mi to potvrdil) že si prostě někdy po večerech píše s holkama jako "porno," využívá fotky co mu pošlou, nebo co napíšou, "k vyhonění."  Asi mu na tom nepřijde nic špatnýho. Ono možná ani neni, z jeho pohledu, nebo z pohledu našeho vztahu, ale jsou tu dvě ALE:
Zaprvé - pokud nejde o ty bejvalky, tak ty ostatní holky jen zneužije. Využívá jejich důvěru, poblázní je, a pak jim za to nic nedá na oplátku. Lituju ty, co mu naletěj a třeba i pošlou nějaký odvážný fotky, se kterýma si může dělat co chce. Poslal mi nahý fotky svý bývalky. Je to normální? Snažim se to pochopit.
Zadruhé - když si píše s těma na vyhonění, nepíše si se mnou. Nemá asi motivaci se snažit vymýšlet, o čem psát, když má jinou zábavu. Mě pak bude mít v realitě. Když si nepíšem, chladnu. Vztah pomalu umírá, a on to asi nevidí. 
Každopádně, už nemam nijak špatnej pocit z toho, že si dál občas píšu s Tygrem. Já bych mu žádnou intimní fotku neposlala, a vnucovat se mu taky nebudu. Začíná on. Nemá mi čim ublížit a ani já jemu. Pokud to sám bude chtít někam posunout, šanci má. Osobně. Činama. Pokud nic neudělá, nevadí. Pak by to znamenalo, že se mi líbila iluze. Představa o něm, a ne to, jakej je ve skutečnosti. Pokud udělá... tak to bude ještě hodně zajímavý.

Je ale zvláštní, že po tom rozhovoru s mým jsem neměla jen špatný pocity. Naopak, byla jsem ráda, že jsme si zase otevřeně povídali asi do půl druhé, dost jsem se toho dozvěděla a trochu víc ho poznala. Sice to znamená, že mu furt nemůžu důvěřovat, a ani jemu bych nesvěřila svý nahý fotky, ani bych ho nenechala si je udělat, ale věřím, že se mnou vážně chce být, a něco pro to dělat. Chci ho dál poznávat. Pochopit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Dopis vesmíru

Jak to funguje

Fantazie