Je to normální?

Utekl skoro týden, a reakce žádná. Dozvěděla jsem se od někoho, že bych ho v sobotu zase mohla vidět. Prvotní nadšení ale přebily obavy. Jela bych tam jen proto, abych viděla K1 a K3. A asi by to bylo hodně zřejmý. Po tom, co jsem řekla K3, a co jsem K1 napsala v dopise, by to už mohlo vypadat jako pronásledování. Měla bych přijmout fakt, že prostě nic nebude, a nevyhledávat je za každou cenu. Pokud chci, aby byli dál mými kamarády, a to já chci, tak je prostě občas potkám tam, kde zrovna budu z jinýho důvodu. A hranice ať si určej sami.
Ale... moje hlava mi stejně bude nabízet milion důvodu, proč tam jet. Jak to udělat. Musím to překonat. Posledně to nedopadlo zrovna dobře
Před chvílí jsem se vrátila ze zábavy. Šla jsem, abych zapomněla. Teda jela jsem autem, stejně nepiju. Bylo to docela zajímavý. První mě tam oslovil největší průšvihář dne, (opilej, hulil trávu a motal se všem pod nohy) a ptal mě na sestru :), znal mě. Já jeho ne. Pak mě oslovil někdo další, byl mi povědomej, ale nevěděla jsem odkud. Pak říkal, že mě zná ze seznamky. No, přiznám, že se mi líbil, ale zaskočilo ho, že se se mnou nemohl domluvit. Prásknu tu na sebe další "identifikační údaj", jsem nedoslýchavá, odezírám ze rtů. Zkoušel to, ale nakonec mi řekl, že mi pak napíše. Pak se o něco snažil někdo, kdo se mi teda vubec nelíbil.
Když začaly ploužáky, chvíli jsem vyhlížela toho ze seznamky. Vim, že se po mě občas díval, i když už věděl, že jsem nedoslýchavá. Když nebyl poblíž, nechtělo se mi čekat. Vyzvala jsem k tanci kluka, kterýho trošku znám, a už jsem s ním párkrát na zábavě tancovala. Většinou jsem si ho i sama vyzvala :D Tentokrát jsme spolu zůstali na všechny ploužáky. Škoda, že mezi nima jsou pauzy. Tancuje se s ním čím dál líp. Je to hodně mladej, hodně hezkej kluk :) dá se říct můj typ - hranatá brada, tmavý vlasy, vysokej akorát, a matfyzácký brejličky, ale je takovej nevinnej. Je o pár let starší než K3, přitom K3 si umim představit jak zastává dominantní roli ve vztahu, ať už v jakýmkoliv typu vztahu. U tohoto kluka si to představit moc neumím. Proto jsem nad ním zatím ani neuvažovala na cokoliv. Možná je to dobře, nemusím si přece hned s každým představovat vztah nebo sex :) Nebo jo? Je to normální? Jak to máte vy?

Komentáře

  1. Já si vždy představovala sex - jak je nahý nademnou. Minimálně hrudník teda. A podle toho jsem "jela". Akorát u manžela to fakt bylo jiné. Tam jsem okamžitě chtěla být všechno co on by chtěl. Jen aby se usmál nebo mne pohladil či objal ... magor od začátku no 😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A představila sis tak všechny svoje kamarády? :D alespoň jednou? Jak píšeš to s manželem, tak tohle ve mě dělaly oči Býka. Přesto přímo sex jsem si s ním moc nepředstavovala.

      Vymazat
    2. Všechny spolužáky ze třídy i tříd okolo. Starší samozřejmě. Některé vyučující ... manžela jsem si tak ale nepředstavovala. Tam to fakt bylo jiné. A celkově přestože je na nás vztah plný sexu, tak jde především o koncovky delších akci mučení atd. Tak možná proto no :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně