chlap, nebo dítě?

Dýl jsem nic nepsala. Nebylo co. Nic v realitě se neděje. Dnes jsem byla na závodech, kde byl i K1, Býk a můj bývalý. Býk se choval jako obvykle, jako by se nic nestalo. Před závodem si řekl o masáž, tak jsem byla ráda. Když měl jít K1 závodit, masírovala jsem bývalýho. Tak nevím, jestli by si také řekl, nebo ne. Ale i kdyby jo, stejně by to nic neměnilo. Prostě mě nechce.
S bývalým jsem o tom mluvila. Mam pocit, že je to jedinej člověk, kterej mi je blízkej. Přes vše, i přes rozchod, se kterým nesouhlasil. Je to úžasnej chlap. Na závodech byl neusátle v obležení 4 mladých holek, které by pro něj udělaly první poslední. Byla jsem za to ráda, že není sám. Já se rozešla s ním, tak si to musím odnýst, i tou samotou. Nežárlila jsem, spíš mi přišlo, že ony žárlí na mě. Asi právem. Upřednostňuje mě, i když si to nezasloužím.
Už jsem nebyla tak odtažitá, jako na jiných závodech, kde byli ti, co se mi líbí. Stejně mě nechcou, tak je to jedno. Ale když byl K1 kousek odemě, cítila jsem každej milimetr, co mezi náma byl, jako by byl nabitý elektřinou. Několikrát jsem přemýšlela jestli mu říct, že je nebezpečně blízko a je pro mě těžký se udržet. Tím bych ho asi už opravdu odehnala. A přecijen je to takový hezký trápení. Radši ho budu mít občas blízko, chtít a nemoct, než aby se mi vyhýbal. Zatím.

Rezignovala jsem. Jsem asi neschopná najít si chlapa. Je jedno jestli jsem zadaná nebo volná. Prostě to s nima neumím. Takže rozchodem jsem se asi jen připravila o intimní zážitky a blízkost. A neumím tomu nechat volnej průběh. Když něco nefunguje, chci jít jinou cestou, která může fungovat. Když se vykašlu na chlapy, chci alespoň dítě. Takže.. teď bych měla šokovat chlapy místo vyznání lásky, nebo žádosti o polibek tím, že je rovnou požádám, aby mi udělali dítě? Mám si rozšířit pověst, že jsem šílená? A nejsem šílená? Co když teď zrovna někdo úžasnej přemýšlí o tom, že by mě chtěl, jak mě získat, a já se začnu chovat jako šílená po dítěti? :D a on si to rozmyslí, protože sám bude chtít děti později? Existuje tolik možností, kde bych si každým svým odvážným rozhodnutím mohla něco pokazit...


Abych myslela trochu pozitivně - na závodech bylo hodně pro mě nových tváří. Zatím jsem si jich moc nevšímala, ale znamená to, že studna vzpěraců ještě nevyschla. Furt je možný tam potkatávat někoho, do koho se třeba časem zamiluju. A mohl by konečně být i volnej, a mohla bych se mu taky líbit...


Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Chtíč přichází nečekaně

Staří známí

Vynulování?