Čtyřlístek

V noci se mi zdálo o čtyřlístku, kterej jsem už dva dny marně hledala. Slíbila jsem ho Býkovi pro štěstí. Prý ještě žádný nedostal. Normálně se jen občas podívám do trávy, když jdu po venku, a uvidím ho. U nás na zahradě už asi byly vysbíraný :)
V úterý jsem byla darovat plazmu. Ten ze seznamky samozřejmě nepřišel. Pak mi psal vysvětlení, který je uplně nelogický:

"Rikal jsem si ze jsi fakt super holka a pak ze asi takovouhle holku mozna ani uz neobjevim.Trochu jsem se zalekl.Tohle se mi jeste nestalo abych neprisel na schuzk ukazuje to ze mi nejsi jedno :) Je to ted jen na tobe jestli to jeste semnou neak zkusis.Jsi ta posledni ja uz pak delsi dobu nebudu nikoho hledat kdyz to nevyjde" 


Odpověděla jsem mu, že na normální rande nechodím, a nebudu to měnit. Že jeho vysvětlení je pro mě nelogický. Snad pokud o mě stojí, tak necouvne na poslední chvíli ne? Co tím získá? Nic. A ztratí minimálně důvěru. Tak jsem se domluvili, že už si nebudeme psát. Vpodstatě je mi to jedno. Neznám ho.
Když jsem šla z nemocnice zpět k autu, dívala jsem se do trávy, a padl mi do oka čtyřlístek :) Měla jsem z toho hroznou radost. Přecijen mě můj talent objevovat detaily neopustil. A taky, byla tu naděje. Prostě jsem nepochopitelně, blbě zamilovaná. Napsala jsem mu, jestli náhodou neni v Ol, že by ten čtyřlístek měl čerstvej. Nebyl. Stejně se ale těším, až mu ho dám. I když nic nebude, tak pro něj vždy budu mít slabost.

Tehdy na soustředění v červenci na mě měl ostatním ukazovat jeden chvat z Juda. Nasadili jsme obvyklý držení, a já se dívala někam na jeho nohy abych se sladila. On mě pustil, a řekl mi "dívej se mi do očí", a znova chytil. V té chvíli to asi bylo poprvé, co jsem si uvědomila, že mi ten pohled rozbuší srdce a je ze mě ta malá holčička. Svět kolem přestal existovat. Byl jen on. 


 

Komentáře

  1. Budu muset přestat číst tyhle věci jinak se zblaznim :) jak mně chybí jen obyčejné nahé přituleni se ... nebo jen mít možnost podívat se takhle manželovi do očí bez toho, aniž bych spicovala uši, zda Svišť nepláče ... :) :) :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Bráchové - povídka, asi na rozloučenou

Orgasmus

Mohlo se to zvrhnout