Beru to do vlastních rukou

Judista na moje závody nepřišel. Odepsala jsem ho. Dnes mi napsal, a chtěl zase flirtovat. Zjistila jsem, že už mi to je skoro jedno. Začala jsem být "zlá", stručná a odtažitá. Pokud měl nebo má zájem, tak měl přijít, nebo si najít jinou příležitost, jak mě potkat. Chtěl po mě teď nahý fotky. To si fakt myslí, že když jsme se viděli jednou, a ráda jsem si s ním zaflirtovala přes internet, že mu pošlu něco takovýho? Kdyby přišel na ty závody, možná by se mu i povedlo mě svýst. Byla jsem tomu otevřená. Po závodech jsem ho prostě vyškrtla z hlavy. Měl víc jak měsíc na to, najít si nějakou příležitost. Prý to bylo kvůli vážné, nakažlivé nemoci. Je to možný Věděla jsem, že je nemocnej, ale až tak? A i kdyby jo, tak co mam dělat se svýma pocitama? Viděla jsem ho osobně jen jednou, a to jsem si ho ani pořádně neprohlížela. Nevím ani jistě, jestli by mě opravdu v reálu přitahoval. To na něj mám čekat, jen proto, že přes zprávy se zdá být silnej, dominantní..., a že mě chce? Ani když mi to dnes vysvětlil, a byl schopnej si se mnou přes tu stručnost a odtažitost psát asi dvě hodiny, tak ten odstup nezmizel. Má asi ještě šanci, ale nebudu na něj v žádným případě čekat.
Po půlnoci (přes 3 hodiny psaní) jsem vyměkla a nechala se přesvědčit abych napsala kousek sexuální představy, a "pomohla mu". Už se dokážu kontrolovat, tak jsem v představě nepokračovala ve chvíli, kdy mi bylo jasný, že není o něm. Představovala jsem si samozřejmě závody tuto sobotu, co by se mohlo dít - zatáhnutí do šatny, opření o dveře, adrenalin, strach z přistižení, a touha...

Když mám o někoho zájem, tak se ho snažím potkávat, jak nejčastěji to jde. Dávat šanci příležitostem. Vůči všem co se mi líbili a potkávám je, jsem furt otevřená. A minimálně jeden to v sobotu "odnese". Jestli se o mě do té doby nikdo nepokusí, zavazuji se vzít to do vlastních rukou. Tuto sobotu. Asi z toho nebude nic vážnýho, ale alespoň se to pohne a bude se něco dít. Nebaví mě ten mrtvej bod, čekat a být naštvaná tím, jak se kluci k ničemu nemaj.

Komentáře

  1. Já si na rande se svým ex také musela počkat ... mel totiž zsblokovana záda ...

    No po 4 letech z něj vylezla ženská ... tak bacha na ty nemoci 😂

    OdpovědětVymazat
  2. Já mu tu nemoc věřím, on o ní mluvil uplně od začátku. Ale fakt už mi to je uplně jedno. Stejně jsem zamilovaná do jinýho (o kterým skoro nic nevím, a nedá se s nim flirtovat přes internet)

    OdpovědětVymazat
  3. Joooo. .. to jsem tak usínal s jednim a pak odesla za druhým si povídat ... oba jsou již ženatí ... bylo to peklo si vybrat ...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně