Rande přes seznamku

Tak nakonec jsem si přecijen domluvila jedno rande přes seznamku. Sice jsem se tomu vždy bránila, a všem píšu, že se ve dvou nescházím, ale když jsem jednomu psala, že by si mě musel potkat a oslovit v reálu, zjišťoval kde. Tak jsem mu řekla i to, že jdu darovat krevní plazmu, a že by vlastně mohl jít taky :) Souhlasil. Půjde darovat krev. Takže, i kdyby jsme si nesedli, schůzka bude trvat vpodstatě jen dobu v čekárně a dobu občerstvení po darování, nemusíme to nijak natahovat. A díky mě udělá dobrý skutek :D Jsem na to zvědavá. Není ani nejhezčí  z těch, co mi píšou, ale.. dokázal to. Jako jedinej. Už jen proto to může být zajímavej kluk, třeba i jako kamarád.

V úterý jsem byla na místě, kde jsem mohla potkat bráchy. Bohužel se tam neobjevili. Ta naděje ve mě mi ale říkala, že jsem to v sobě ještě neuzavřela.
Dostávám se zas do takového otupělého stavu, kde nejsem nijak výrazně poblázněná, a život je jen o tom, co zrovna sama dělám. Přijde mi trošku prázdný. Měla bych být ráda, že mám čas věnovat se věcem, které potřebuji udělat, ale bez toho  sexuálního napětí mě nic tolik netěší. Dnes mě teda potěšil jeden kluk na judu, zase hádáním věku. Divný, že to ještě funguje. Kdybych uměla lhát, mohla bych říkat že je mi 20, a třeba by se mě nějakej mladej odvážil sbalit :) bohužel to neumím.

Komentáře

  1. To není vůbec špatný nápad lákat kluky na rande na darování krve ... já blba se scházela na hvězdárně 😂 jsem zvědavá na výsledek 😎

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je hodně, hodně super nápad, jít na darování krve! Aspoň k něčemu by to rande bylo! :D Děkuju za tip, příště zkusím! To je o hodně lepší než pivo, a z posledního darování se mi hlava točila tisíckrát víc než kdy z chlastu :D

    OdpovědětVymazat
  3. no, každopádně to pro něj bude nezapomenutelné, protože jde darovat poprvé :D Jsem zvědavá, jestli necouvne. Má to proběhnout v úterý.

    OdpovědětVymazat
  4. Vy jste asi dost kreativní žena, smekám! :D
    Knihokopka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně