Před výbuchem

Tak sobota je pryč. Pár hodin jsem kolem sebe zase měla ty, co se mi líbí. Nemohla jsem jim sice věnovat tolik pozornosti, kolik bych ráda, ale každou tu chvilku, co jsem si urvala, jsem se cítila skvěle. O to těžší bylo, když odcházeli, a já si uvědomila, že se nic nestane. Když jsem zůstala sama, praly se ve mě pocity naštvání, smutku, agrese, bezmoci, touhy, něhy, vzdoru a osamělosti.
Když včera bráchové přišli, nějak se mi povedlo vykašlat se na ty svý zábrany, možná proto, že skoro všeci ostatní byli zabraní do něčeho jinýho, docela daleko, a prostě jsem je na přivítanou objala a dala jim pusu. Ten starší se naklonil nějak víc, než jsem čekala, tak místo na tvář jsem mu nedopatřením dala pusu na krk. Tu hebkost kůže si vybavuji doteď. Některý okamžiky ve mě zůstávají jako fotky, a tohle je jeden z nich. Mladšího už jsem trefila na tvář :) 
Kdyby "něco" mezi nama mohlo být, určitě už by se nějak projevili. Muselo být jasný, jak na mě působí. Takže.. když ocházeli, vlastně jsem se s nima loučila. Musím najít někoho jinýho, kdo mě dokáže takhle pobláznit. Brzo. Jsem jako sopka před výbuchem. Dlouho to už nevydržím. Pokud se něco nestane, přijde znova to období, kdy si vyhlídnu kluka a budu si s ním hrát. Pak si ho přestanu vážit a najdu si dalšího na hraní. A sex... už nikdy nechci zažít tu pauzu jako kdysi - byla jsem 5 let bez sexu, a nikomu bych to nedoporučila. Přesto vím, že s těma klukama na hraní bych nechtěla spát. Sex si musí kluk zasloužit. Existuje na to nějaký řešení?
A asi přestanu pít alkohol. Tak, z trucu, že nefunguje, jak by měl. Piju jen ze dvou důvodů - abych se dostala do nálady, kdy se dobře píšou povídky, a druhej důvod - abych klukům připadala dostupnější, a nebáli se něco zkusit. Kašlu na to. Až se objeví někdo, kdo bude opravdu silnej, troufne si na mě i za střízliva. Je na nic, mít citlivější a roztouženější tělo, když s ním nikdo nic nedělá.
Nevím, jestli ještě bude povídka. Jak se je snažím uvnitř sebe odříznout, nejde to dělat zároveň s rozvíjením fantazie. Chtěla jsem v sobotu najít nějakej důvod, aby mi příští týden dal Býk jedno konkrétní tričko, samozřejmě použitý. Pak by povídka určitě vznikla. Odešli ale moc brzo. Nepíšou, a vnucovat se nebudu.

Komentáře

  1. Tebou popisované oběti jsem hledala na seznamkách ... jedno dvě rande a konec ... když mi chyběl sex,tak jsem si ho umělá dopřát s kamarádem .... ale taky jsem nesnášela období bez sexu ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na seznamkách by to nešlo. Seznamkové období mám dávno za sebou. To si spíš zajdu na nějakou zábavu v okolí a vyhlídnu si někoho osobně :) Jen pak musím doufat, že poblíž nebude někdo, koho znám. Asi bych pak neměla moc dobrou pověst.

      Vymazat
    2. V tom období, kdy jsem byla sama a "nudila se", jsem měla problém chodit mezi lidi ... Nikdy jsem disko atd. moc nemusela, tak proto tahle cesta ... A hlavně nehrozilo, že bych si udělala špatnou pověst - maximálně tam, kam bych chodila na rande často :)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně