Mám být neslušná?

Celej večer, noc a další den jsem vymýšlela, jak se dostat na závody, který jsou příští týden. Abych ho (je) zase viděla. Nakonec jsem se rozhodla, že je na čase nechat to osudu. Prostě nepojedu, pokud se něco nestane - a někdo mě tam nebude chtít. Jako tehdy na závodech v Brně sobota a neděle v Brně kdy jsem tam na druhý den už radši nechtěla jet, ale na poslední chvíli mě někdo přemluvil. Jela jsem, protože jsem mohla být někomu užitečná. Nebyla jsem tam sama v koutě a nemusela se k nikomu vnucovat.
Můj bývalý měl možná pravdu, že si umím v hlavě vše překroutit tak, aby se mi to líbilo. Jsem optimistka, a i když vím, že něco může být jinak, může to být i tak, jak se mi to líbí. Tak proč nevěřit té hezčí verzi? Když bych zjistila, že je pravdivá jiná, stejně se tomu moje hlava přizpůsobí, a zas si tam najde něco hezkýho :)
Přemýšlela jsem, nad těma fantaziema s Býkem. Proč ho vnímám jako silnýho a dominantního, a zároveň jako křehkýho, neschopnýho ublížit (dělat něco, s čím někdo jiný nesouhlasí)? Měla jsem takový záblesk, kdy mi najednou došlo, že ta pozornost, která je u chlapů docela vzácná (bohužel nevím, jestli se tak chová ke všem, ke všem ženám, nebo jen k někomu) může být dost užitečná i v BDSM. Tam jde hodně o to, vnímat toho druhého. Beze slov. Všimnout si a udělat to, nebo všimnout si a přestat. Nevidím do něj dost na to, abych se odvážila předvídat jeho touhy a fantazie, nebo možná nechci předvídat, ale chci je poznat. Nebo možná ani žádný zajímavý nemá.
Přesto cítím, že když se mi podívá do očí, tak bych toho pro něj udělala hodně. O co by jiní museli bojovat. Teď nemyslím jen v sexu, i když, asi bych svoje podvolení vždy vnímala trošku eroticky.

Když mi někdo radí, ať si prostě vyberu kluka, jednoho, a na toho se zaměřím, třeba si ho i sama sbalím, vím, že to nedokážu. Chápu, že někdo si umí vybrat, ale pro mě jsou důležitý vlastnosti, který nevidím. Který  můžu jen tušit. Víc by řekl polibek, ale jakmile se budu s jedním líbat, tak už si nebudu moct vybrat jinýho. Možná kdyby se neznali, a nedozvěděli se o tom. Sakra, proč je ta realita tak zdlouhavá a nudná? Proč žiju v tak slušným světě? Kdybych byla v pubertě, měla je v kruhu, napitý a hrála se flaška, typickej úkol by byl polibek...  byla by to hra, která se může zvrhnout. Mam špatnej věk. Jsem slušná, a kolem sebe mam slušný chlapy.
Nakonec mě asi stejně dostane ten, kdo bude nejvíc drzej, přijde, a prostě si mě "utrhne". Protože pak se to bude hýbat. Nebudu mít šanci, myslet na někoho jinýho. Vodnář už mě skoro měl. Nevěřím, že "něco" nechtěl. Nevim co, nevim proč si to rozmyslel. Alespoň můžu dál říkat, že jsem slušná. Nevím, jestli to ještě nekdy někdo ocení. Možná by mi neslušné bylo líp. Mam se změnit?

P.s. došlo mi, že moje nejlepší kamarádky jsou vodnářka, býk, býk a váha :D že by znamení?

P.s.s. tak jsem to nevydržela, a ve středu jsem si důvod sama našla. Na ty závody pojedu.

Komentáře

  1. Najít si někoho, nebo ho jen odlovit, to je sice snadné, ale brzy to končí. protože to je ...ech ... no prostě to není ono no. Já to tak měla vždy max na tři měsíce. Pak se z toho vyklubali podpantofláčci nebo mamánci nebo něco podobného ... I když jsem si svého manžela prý uhnala sama, což mne celkem vyděsilo a i dodatečně mrzelo, tak přeci jen to byl on, kdo řídil, co kdy a jak bude a kdy co a jak dovolí ...

    Takže vlastně i já si odporuji. Prý jsem si uhnala dominanta :) A nepřestal mne bavit a dokonce jsem si jej vzala a teď už bych mu konečně mohla vyklopit i toho syna, sa*ra! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak že sis ho to uhnala? :D Vy jste to měli přes seznamku, takže tam to asi bylo jiný v tom, že jste od začátku věděli, že se spolu chcete sblížit. Já dostávám jen matoucí zpětnou vazbu. A dítě - napadlo tě zeptat se svého dominanta, kdy ti dovolí porodit? :D Třeba i dítě čeká na jeho přání...

      Vymazat
    2. No prej jsem mu pořád psala já a on se nemusel snažit :D A věř, že bez polibku na cca třetím nebo kolikátém rande to pro mne bylo také dost matoucí :D A na povolení k porodu se ptát nemusím, to mám od 1.10. a malému to je denně i od něj opakováno :D :D : D

      Vymazat
    3. Tak to je pak jasný, budeš mít malýho dominanta, kterej už v bříšku má svoji hlavu :D

      Vymazat
    4. myslím, že to je to poslední, co si ten "velkej" dominant přeje :D :D

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně