Jak dopadlo rande na transfůzce

Určitě jste všichni zvědaví, jak dopadlo mé rande při darováním krve. Večer předem mi psal, že má vše zařízeno, v práci volno, cestu si našel, a že tam radši bude dřív, s knížkou. Přišla jsem, nenašla ho. Byl tam ale darovat nějakej hodně mladej, hezkej kluk :) S tím jsem se ale jen minula, nebyl čas si ho víc prohlídnout.
Zapla jsem seznamku a tam zpráva od hledaného, že o tom celou noc přemýšlel, omluvá se, ale rozmyslel si to. Ať na něj nezanevřu, že se se mnou hrozně chce sejít později. Zklamal mě. I kdyby pak byl fajn kamarád, za přítele už bych ho rozhodně nechtěla.
Je 3.10. myslela jsem, že je to dobrý znamení, a dnešek bude zajímavej den. Kombinace trojky a jedničky v datu jsou pro mě magický. Všechny důležitý události se snad staly v nějaké této kombinaci. První polibek, první sex...

Z neděle na pondělí jsem si chvíli, vlastně ne chvíli, docela dost dlouho (do půl třetí ráno), povídala s jedním judistou, kterej mě jednou viděl v Praze. Jen podle jména si mě dokázal najít a napsat mi. Ten den, co jsme se viděli, ze mě skoro nespustil oči, takže když se mi představil, věděla jsem, o koho jde. Prý jsem ho okouzlila úsměvem :)
Ten den jsem si ho víc neprohlížela, protože zase v jeho přítomnosti byli jiní - který jsem už znala, a měla pro ně slabost. Už bych se z toho mohla poučit, a nebýt zaslepená klukama, kteří o mě nemají zájem. I tak jsem z něj ale mohla mít nějakej ten osobní pocit, a když jsem ho viděla na videu při zápase, tak se mi líbil. Takže hezkej, větší a těžší než já, odvážnej, a má hned několik plusových bodů - za to jak se na mě neskrývaně díval, za to, že mě našel, aniž by znal alespoň příjmení, za to, že mi upřímně napsal že jsem ho zaujala, a za to, že dělá Judo :) a po neděli i za to, že se s ním dá mluvit (psát) otevřeně o čemkoliv. Ještě kdyby byl trochu blíž, abysme se mohli potkávat. Tehdy to byla hodně velká náhoda, že jsme oba byli ve stejný čas na stejném místě.

Komentáře

  1. Jéééj, tak to je loser ten s tou krví... a s judistou jsem také randila a spala ... Umí dobře takové ty pohyby - vzít do náruče a tak :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo.. možná jsme se na to možná všichni a moc těšili, jak to dopadne, až to nakonec dopadlo nijak. Škoda. Ale naprosto chápu, že díky tomu u tebe klesl. A zajímalo by mě, co přesně ho vedlo k tomu, že se na to vykašlal. Strach z darování krve, nervozita před první schůzkou nebo kombinace toho. Tak či tak, ukázal v sobě toho zbabělce.
    Jinak mám podobný problém jako ty, zaobírat se těmi, co o mně až takový zájem nemají a přehlížet ty, co ten zájem projevují. U mě to je ale tím, že mě takový kluk už nebaví.
    Holka s názorem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme. Na doporučení jsem se nad tím ještě zamyslela, a dala mu druhou šanci - za 3 týdny na stejném místě. Ale tentokrát už si mě tam musí najít a oslovit. Nebudu ho čekat. Za 3 týdny se ale může stát spousta věcí.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně