Ideální chlap

V jednom blogu jsem autorce doporučila, aby si napsala požadavky na svého ideálního muže, že si ho tím třeba přivolá. Hned poté jsem si uvědomila, že já své požadavky psala naposledy někdy na gymplu, tak nastal čas vysnít si nového, ideálního muže :) Tentokrát už tam nebudu mít blbosti jako kdysi - aby nosil správný gatě třeba :D
Myslím, že jsem docela skromná, ale přesto jsem popsala celou stránku. Takže, jaký by měl být můj chlap snů?

- ví co chce
- chce mě
- sbalí mě - aktivně
- má autoritu a budí respekt
- je silnej psychicky i fyzicky
- rozumí si víc s muži než se ženami
- má svoji partu, převážně z mužů
- je aktivní, nebojí se postavit výzvám a překonávat hranice
- je upřímný, otevřený a spolehlivý
- je zdravý (co se týče dědičných nemocí) a plodný
- chce děti
- respektuje a toleruje mě, takovým způsobem, že to nesnižuje jeho autoritu
- bere mě jako součást sebe - počítá se mnou
- má mě co naučit
- je větší a těžší než já
- má hezké zuby, úsměv a rád se líbá
- vzrušuje mě vůně jeho potu
- líbí se mi jeho tělo včetně penisu
- dominantní v posteli
- dokáže si užít rychlovku i delší milování, v posteli i na střeše obchodního domu, na stromě, nebo kde nás to zrovna popadne

Vím, že pokud si chlap víc rozumí se ženami, a obklopuje se jima, tak si s ním nebudu rozumět. Vždy jsem byla v partě kluků. Buď to byla parta toho, s kým jsem chodila, nebo to byla moje parta. Bohužel moje parta se vždy rozpadla v okamžiku, kdy jsem s jedním z nich začala chodit.  Jediná žena, která patřila do mé party, byla moje sestra. Sourozenectví je vůbec zvláštní, je to jako by jeden člověk měl dvě těla. Někdy se o tom víc rozepíšu.
Moje nejlepší kamarádky jsou také ženy, které se kamarádí spíše s muži. Když o někom řeknu, že je to typická ženská, je to z mé strany skoro urážka.
Co se týče zdraví - jednou, snad brzo, bych taky ráda měla děti. A určitě nechci aby měly nějakou dědičnou nemoc. Někdy si ale osud zahrává. První, co mě napadlo, když jsem zjistila, že jeden kluk co se mi líbí má dědičnou nemoc bylo "škoda, s tím teda nic nebude". Pak jsem si o tom ale přečetla víc, a zjistila, že by mi to až tak nevadilo. Pravděpodobnost, že by to mělo i dítě by byla minimální, a nemoc to není zas tak strašná, aby se s ní nedalo kvalitně žít. Takže tady jsem ochotná dělat ústupky.
Ohledně těla a penisu musím připustit, že pokud se zamiluju, tak semi líbí kde co. Sice dávám přednost velkým a těžkým chlapům, ale už jsem tolikrát toužila po hubeným, že tento svůj požadavek nemůžu víc konkretizovat. Prostě mě musí přitahovat.
Většina bodů vpodstatě souvisí s dominancí v posteli. Pokud chlap není dominantní, jen má komplexy a na ženské si je v posteli léčí, tak mě rozhodně přitahovat nebude. Dominance je něco, co má chlap v sobě. Je to síla, kterou si ženu nejen ovládne, ale i ji ochraňuje. Je to síla, díky které stačí, aby se mi podíval do očí, řekl nebo naznačil co mám udělat a já to bezmyšlenkově udělám. Teď se mi zase začaly probouzet fantazie o býkovi. Vodnářovi bych odporovala, a čekala co udělá, jestli na to opravdu má. O býkovi bych asi nepochybovala. Ty oči...
Ale o nich jsem už psát nechtěla.

Edit: jak jsem psala, že přemýšlím o tom, jestli některýho z bráchů napíšu do deníčku na zadní stránku, tak ano. Dnes jsem tam jednoho napsala.

Komentáře

  1. Já měla bodů/testovacích otázek jen cca 10. Všechny jsem je poslala svému idolu na seznamce a když odpověděl, respektive splňoval, šla jsem s ním na rande :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak že bych to nakonec i zkusila? Když to osekám o požadavky, který se můžou ukázat až naživo, tak těch bodů taky nebude moc.

      Vymazat
    2. Jj,tento článek :) http://catwithoutwork.blog.cz/1503/tak-jsem-zase-naivni-trubka-s-usmevem

      Vymazat
    3. to neni moc požadavků :) jen na tu dominanci jsme prostě ve špatné době asi.

      Vymazat
  2. Je hodně divný, když k mi 17 a mám úplně stejné požadavky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není, já je měla stejný snad od doby, kdy se mi líbil první kluk :) jen bych je asi ještě nedokázala takhle sepsat.

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kletba prolomena

Pokračování s vysvoboditelem

Chtíč přichází nečekaně