Přitažlivost, jak to funguje?

Týden jsem teď byla mezi samejma klukama. Hezkýma klukama. Těšila jsem se hlavně na ty, co o nich píšu od března. V pondělí se ale připojili dva, který jsem zatím neznala.Už jsem je určitě někde potkala, a pravděpodobně je nevnímala. Což se mi ten týden i potvrdilo. Jsou na můj vkus hodně hubení, a taky moc typicky hezcí. Takovým tim blbým způsobem, že se budou líbit skoro každé holce. Navíc, když jsou v přítomnosti osobností jako K., snadno je přehlídnu. Přesto mě za ten týden poznávání začali oba přitahovat. Jeden díky očím, ve kterých se někde za těžkým závěsem schovávala špetka zvrácené zvědavosti. Tipovala jsem ho na býka ještě dřív, než jsem se dostala k internetu, abych si to potvrdila. Působí klidně, rozumně, silně, stabilně. Ochranitelsky. Prostě býk. Mám býky ráda, ale museli by mít ještě něco dalšího, abych se s něma časem nezačala nudit. Třeba kombinace Býk/Lev :) což je jeden z K.
Ten druhý, nebyl hezčí ani nijak větší, dokonce byl mladší, ale docela drzej. A tím mě dostal. S K. se mi za celou dobu málokdy povedlo navázat delší oční kontakt, s těma dvouma naopak snad až moc často. A oči sbližujou. To, co ten první měl v očích skryto za závěsem, tenhle vyzařoval ven. Směrem ke mě. A když měl možnost se mě dotknout, využil toho, a vpodstatě mě ošahával. Mohl by v sobě mít něco správně úchylnýho. Asi by se mi líbilo dostat od něj na zadek, dát mu kousek důvěry, a čekat, jak s ní naloží. Bát se. Zajímalo by mě, jaký má představy a touhy. Ty nejhorší.
Celej týden se mi nedařilo vyprovokovat K1. k něčemu zajímavýmu. Přesto každá chvilka, kdy jsem ho měla blízko tak, že jsem cítila teplo jeho kůže, na mě působila víc, než ten drzej. Dobře, možná ne víc, ale jinak. Poslední den, kdy jsem měla možnost se s ním v něčem porovnat, vyhecovat se kvůli němu, překonat sebe, a vidět že on je ten silnější, jsem z toho měla takovou radost, že jsem si troufla mu na rozloučenou dat pusu na tvář, sama od sebe.
Přemýšlim teď, jestli si to sama vlastně nekazím. Jestli to, co funguje od kluků na mě, nepůsobí i obráceně. Furt jsem nejistá v tom, jestli dávám dost najevo, když se mi někdo líbí, a nebo jestli to naopak nepřeháním. Potřebuju něco, co by mi hned dalo zpětnou vazbu, abych věděla jestli toho druhýho můj zájem těší, nebo obtěžuje.

Komentáře

  1. Tak v tom, zda něco dávám dostatečně najevo ... v tom jsem fakt "genius" :D Prostě s tím mám takový problém, že to ze sebe nakonec jako robot vysypu. Jedny z nejdebilnějších otázek na rande - je ti 35, jsi singl a nemáš rodinu, co je tvá vada? Nebo "přitahuješ mne a ráda bych se s tebou vyspala" taky není vždy úplně košer ... :D Jinak naprosto chápu pocit, kdy člověk neví, na čem je. Zda ten druhý k němu není prostě jen slušný, aby nerozhádal kolektiv, kde je/jsou ženy (což chlapci rádi pro klid všech dělají... grrrr!).

    každopádně se mi líbí, jak jsi byla s jedním "na hraně" - tomu jsi se asi určitě líbila :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Chtíč přichází nečekaně

Staří známí

Vynulování?